Peste 20 ani de
experienta
Livrare in 24 de ore in
Bucuresti
Disponibilitatea
produselor in stoc
Gama larga de
produse

Misiunea noastra

Din anul 1999 ne-am asumat misiunea de a infuza in piata romaneasca o selectie informata de noutate utila. Portofoliul s-a diversificat, rolul nostru s-a confirmat.

* Sprijinim performanta practicienilor cu materiale atestate de cele mai renumite centre de cercetare si autoritati de avizare din lume.

* Onoram cu promptitudine comenzile si asiguram continuitatea livrarilor pentru lanturi farmaceutice, cabinete medicale si persoane fizice

* Oferim pacientilor o selectie garantata de produse pentru igiena orala, dupa calitate, noutate, seturi de nevoi.

Viziunea noastră

2030 - vom trai intr-o comunitate educata, sanatoasa si responsabila, in care contributia noastra sa va regasi intr-un act medical performant si mai putin stresant pentru pacienti.

Unde ne gasiti

Adresa:

Strada Clucerului, nr.35, Cladirea Gran Via Business Center, Parter, Biroul 2, 011363, Sector 1, Bucuresti

Program:

Luni - Vineri între 9:30 si 17:30

Produsele noastre

DentAmerica va ofera o gama variata de produse pentru igiena orala, tehnica dentara, ortodontie, implantologie cat si consumabile pentru cabinetul stomatologic.

Din 1999 suntem importatori de consumabile stomatologice si produse pentru igiena orala de la cele mai cunoscute firme de profil: Curaprox, WaterPik, Yotuel, Air-Lift, Xerostom, BTI, FranK Dental, SuperMax, Elsodent, EDS Dental, Becht, Medicom, Henry Schein, HSO, Masel, OrthoOrganisers, Thienel.